A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі податківці легалізували працю 180 громадян

Дата: 18.02.2016 08:38
Кількість переглядів: 880

     За перший місяць 2016 року співробітники фіскальної служби Запорізької області легалізували працю 180 громадян, які не мали належного оформлення. Їм виплачено 830 тисяч гривень офіційного доходу, з якого до бюджету додатково надійшло 74 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

Як наголосив начальник Головного управління ДФС у Запорізькій області Олексій Кавилін, сьогодні відомство спрямовує максимум зусиль на детінізацію доходів громадян та упередження порушень у сфері зайнятості населення, у тому числі виплати "конвертних" зарплат.

– На факти приховування заробітних плат від оподаткування та нелегальну працю ми реагуємо жорстко. Коли бюджет і соціальні фонди недоотримують відповідних сум податків, а люди, з якими розраховуються "конвертами", –  соціально незахищені, це – неприпустимо. Тим паче, що сьогодні зміни у податковій системі дають реальну можливість істотно знизити податкове навантаження на фонд оплати праці. Це мають усвідомлювати роботодавці, – зауважив Олексій Кавилін.

Також за січень цього року фахівці ГУ ДФС регіону провели 19 перевірок фінансово-господарської діяльності юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з питань дотримання вимог податкового законодавства під час виплати доходів громадянам.

У результаті порушникам було нараховано 290 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб з урахуванням штрафних санкцій та 461 тисячу гривень єдиного соціального внеску.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь