A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До нової української школи… До КЗ «Веселівська ЗОШ № 2» з українською мовою навчання

Дата: 13.03.2018 08:35
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

У сфері шкільної освіти у країні відбуваються реформи, які передбачені концепцією Нової української школи.

Важливим кроком до впровадження задуманих змін у життя став прийнятий Верховною Радою України закон «Про освіту» у своїй новій редакції. Серед іншого закон передбачає посилення ролі української мови у освіті нового покоління громадян нашої країни.

          Вислів «нова українська школа» у нашій громаді набуває окремого безпосереднього змісту. КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2», відома як «російська», з 1-го вересня 2018 р. розпочинає поступовий перехід до навчання усіх предметів українською мовою. Тобто, це стосується саме майбутніх першокласників, які незабаром приєднаються до нашої великої дружньої шкільної сім’ї.Фото без опису

          У 2018-2019 навчальному році розпочинаються докорінні зміни у зв’язку з запровадження нового Державного стандарту початкової освіти, який згодом матиме розвиток у нових стандартах наступних ступенів шкільної освіти. Зрозуміло, що змістовне і практичне наповнення відбуватиметься завдяки створенню та впровадженню, перш за все, україномовних методик формування важливих життєвих компетенцій засобами розвиваючого навчання особистісно орієнтованого виховання. Ми бажаємо, щоб наші діти отримали усе найкраще від наступних змін.

          Школа крок за кроком впевнено просувається до втілення у життя нових педагогічних підходів. Звісно, створена необхідна матеріальна база. Вже зараз усі класні кімнати мають сучасне комп’ютерно-медійне обладнання: під’єднані до швидкісного інтернету комп’ютери, цифрові проектори з можливістю якісного демонстрування зображення на великий екран. Починаючи з поточного навчального року, завдяки ініціативі селищного голови, першокласники отримують персональні планшети для використання у навчанні.

Фото без опису І, звісно, ключовою особою є педагог. До особливого наступного навчального року ретельно готується, як на групових тренінгах, так і самостійно за комп’ютером, учитель майбутнього 1-го класу – досвідчений, кваліфікований спеціаліст Бодрова Наталія Миколаївна. Не применшуючи важливості опанування новими фаховими знаннями та навичками, звернемо увагу на найважливішу педагогічну рису, у повній мірі їй притаманний – щирій, відкритій до дітей душі учителя.

Радо зустрінемо нових першокласників, які приєднаються до нашої великої дружньої сім’ї. Саме разом з ними Веселівська ЗОШ №2 має крокувати у майбутнє шляхом нової української школи…

           

                                                                                                   Директор школи

                                                                                                  Л.М. Нестеренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь