A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Благоустрій території - запорука комфортного життя

Дата: 01.04.2016 08:18
Кількість переглядів: 1514

Фото без опису

   Зовнішнє благоустрій будь-якої території – дуже важлива справа. Не має значення, прилягає територія до вашого будинку, дачі або до не жилої будівлі ,  в кожному разі - це повинно бути джерело позитивних емоцій, формуюче позитивну думку про власників цієї території. 

   З приходом весняних днів Веселівська селищна територіальна громада розпочала роботи з благоустрою нашої території. На даний момент  працівники комунальних підприємств Веселівської селищної ради швидкими темпами розпочали наводити порядок на території Веселого.

Фото без опису

Адже після зими дуже багато сміття впродовж узбіччя та насадженнях біля проїжджих частин. Тільки за цей тиждень проведений великий об’єм робіт. Ліквідовано стихійне  сміттєзвалище обабіч автомобільного шляху Веселе-Широке.  

   Благоустрій  селища залежить не тільки від роботи житлово-комунальних служб, але й від культури та свідомості його жителів. Але на жаль дуже часто наші жителі самовільно та свідомо утворюють стихійні сміттєзвалища на покинутих територіях або насадженнях біля проїжджих частин.  

Фото без опису   Спеціалісти Веселівської селищної ради плідно працюють з жителями нашою громади, долучаючи їх до приведення у належний стан їхніх прибудинкових територій. Також спілкуючись ,доводять  до відома мешканців «Правила благоустрою та утримання території Веселівської селищної територіальної громади». А головне, вони суворо попереджують жителів щодо штрафів  за  порушення вищезазначених правил благоустрою власної ділянки, прилеглої та закріпленої території, а саме, накопичення сміття, видалених рослин, опалого листя, зрізаних гілок, будівельних матеріалів, розповсюдження бур’янів, зокрема карантинних, а також за відсутність договору на вивіз та утилізацію сміття з Комунальним підприємством «Арус».

Фото без опису     30 квітня 2016 року працівники Веселівської селищної ради спільно з депутатом селищної ради по виборчому округу №10 Акімовою Аліною Сергіївною здійснили об’їзд та перевірку територій по її виборчому округу. Аліна Сергіївна поспілкувалася зі своїми виборцями, подивилася як проводиться монтаж дорожньо-вуличного освітлення по вулиці Горького. Також спільно з працівниками Веселівської селищної ради провела огляд покинутих та зруйнованих помешкань на території яких люди самовільно роблять стихійні сміттєзвалища. Також провела роз’яснювальну роботу з виборцями  по благоустрою прибудинкових територій на своєму округу.

Фото без опису Фото без опису

  Шановні жителі Веселівської селищної територіальної громади! Запрошуємо усіх долучитись до прибирання території біля власних житлових садиб, аби зробити нашу громаду чистішою та охайнішою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь