A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Фестиваль дошкільних закладів «Крок до зірок» зібрав аншлаг у селищному будинку культури

Дата: 30.05.2017 22:44
Кількість переглядів: 555

30 травня у селищному будинку культури відбувся щорічний фестиваль юних талантів серед дошкільних навчальних закладів Веселівської ОТГ «Крок до зірок», учасниками якого стали 5 дитячих садків нашої громади. Традиційно цей захід, організований та проведений за підтримки селищної ради, вже став своєрідним підсумком роботи закладів за минулий навчальний рік.

Фото без опису

Дитсадки представили на розсуд журі та глядачів власні музичні програми, до яких входили вокальні, танцювальні й інструментальні номери, декламації та інсценізації. Кожен виступ малюків заслуговував на увагу. Неймовірне враження справили костюми юних артистів, продумані до найменших деталей.

Найактивнішими вболівальниками, операторами фото та відеозйомки власних дітей були їхні батьки. І це не дивно, адже юні дарування демонстрували свої артистичні здібності на славу. Деякі номери дійсно запам’ятались яскравими барвами та видовищем.

За рішенням компетентного журі усі дитячі садки за участь у фестивалі отримали грошові сертифікати: КНДЗ «Орлятко» (с. Мала Михайлівка) – 2000 грн., КНДЗ «Струмок» (с. Новоолександрівка) і КНДЗ «Казка» (смт Веселе) – 3000 грн. Одну перемогу на двох та по 5000 грн. отримали селищні КНДЗ «Світлячок» та «Оленка».

Колективи дошкільних навчальних закладів та батьки дякують селищному будинку культури, відділу освіти, молоді та спорту, селищній раді та особисто селищному голові Петру Кіяшку за організацію та проведення заходу, завдяки якому наймолодші жителі громади мають змогу проявити свої здібності та таланти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь