A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбулось позачергове засідання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Веселівської селищної ради.

Дата: 24.02.2022 16:16
Кількість переглядів: 413

24 лютого під керівництвом селищного голови Кіяшка П.М., відбулося позачергове засідання  місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Веселівської селищної ради. В ході якого було обговорено ситуацію, яка склалася на території держави та Веселівської громади зокрема.

 

Начальник відділу Мелітопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Качура закликав усіх мешканців Веселівської громади стати на захист Батьківщина та об’єднати зусилля задля підтримки Збройних Сил України.

"У країні було оголошено загальну мобілізацію, тому прошу усіх чоловіків прибути до Веселівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (смт Веселе, вул. Першотравнева, 122, тел. (06136)21015.)

Згуртованість та небайдужість мешканців, як ніколи на часі. Для нас важлива, будь яка підтримка!", - зазначив Олександр Качура.

Силами поліцейських офіцерів громади та членів спілки мисливців та рибалок на території Веселівської громади організовано охорону критичних об'єктів життєзабезпечення.

Просимо усіх зберігати спокій, залишатися на місці, не поширювати панічні настрої та чекати подальшої інформації від офіційних джерел.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь