A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Розвиток велоспорту на Веселівщині

Дата: 25.10.2021 13:35
Кількість переглядів: 461

На початку жовтня  комунальним закладом «Веселівський відділ туризму і краєзнавства» спільно з Веселівською селищною радою проведено зустріч з відомими велотуристами Веселівщини.

Велосипедний туризм – це екологічно чистий вид спортивного туризму, завдяки якому людина може покращити свій фізичний стан. Відповідно до статистики у людей, які займаються велосипедним туризмом, немає відхилень у розвитку таких важливих органів, як серце та легені. Велосипедні тури приваблюють як відчуттям швидкості, свободи, цікавими екскурсіями, швидкою зміною розмаїття ландшафтів так і безліччю природних та історико-культурних пам’яток України. Активний відпочинок на свіжому повітрі дає можливість не тільки сформувати здоровий організм дитини, а й відчути гармонію з природою. Для велотуризму доступні майже усі території, куди частенько неможливо доїхати на автомобілі.

Під час свого виступу велотурист з с.Піскошино Яковенко Олександр розповів про свої мандрівки на велосипеді до міст Каховка, Одеса, Київ, Харків Суми, Дніпро та відзначив деякі курйозні випадки. Спірідонов В’ячеслав закликав усіх присутніх займатися велосипедним спортом, адже це запорука здоров’я. Поправко Віктор з с.Чкалово у 72 роки на своєму двоколісному «коні» щодня мандрує по селам і містам Запорізької області.

Побажав  здоров’я і привітав всіх присутніх селищний голова Петро Кіяшко, який також приїхав на захід на своєму спортивному велосипеді. 

Свої показові виступи на велосипедах продемонстрували гості з м.Запоріжжя – заступник директора КЗ «Центр туризму» Запорізької обласної ради Савельєва Галина та завідувач спортивного відділу Доценко Ганна.

Комунальним закладом  «Веселівський відділ туризму» спільно з керівництвом громади проводиться робота щодо організації  гуртка «Велоспорт», основним завданням якого буде розвиток велоспорту та велотуризму на території Веселівської громади. Наразі вирішується питання щодо виділення приміщення та придбання необхідного інвентарю.

Маємо надію, що дана ініціатива буде реалізована спільними зусиллями влади та населення Веселівської громади.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи структурного підрозділу «Веселівський відділ туризму і краєзнавства»                  Микола МИХИДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь