A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

БАРКЕМП «МОЛОДІЖНІ КРИЛА»

Дата: 24.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 400

Фото без опису23 вересня у рамках програми #DOBRE відбувся баркемп, що отримав назву «Молодіжні крила Веселівської громади». До нашої гостинної громади завітали експерт програми DOBRE Володимир Купрій, керівник проєкту "Голос громоди у місцевому самоврядуванні" Сергій Ткаченко, модератор Ірина Ткаченко, експерт з громадського бюджету Сергій Омелічкін.

 

Проведення заходу було ініційовано молодіжною ініціативною групою, які презентували свої напрацювання у рамках створення молодіжного кіно-кафе. На баркемпі були присутні селищний голова Петро Кіяшко, перший заступник голови Сергій Кутьєв, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Михайло Козюра, педагог-організатор Веселівської районної різнопрофільної гімназії Оксана Волошина, учні загальоносвітніх шкіл Веселівської ТГ, представники молоді з с. Новоолександрівка та с. Широкого.

На початку зустрічі перший заступник селищного голови Сергій Кутьєв привітав всіх присутніх та зазначив, що молодь Веселівської ТГ та має великий потенціал для розвитку. Після презентації молодіжної ініціативної групи, Ірина Ткаченко зазначила, що наступним кроком для розвитку молодіжної роботи на території громади є створення Молодіжної ради як консультативно-дорадчого органу. Сергій Омелічкін, у свою чергу, пояснив механізм її створення та функціонування, а Володимир Купчинський зазначив, що для її ефективної роботи необхідна постійна активність молодих людей нашої громади.

Найбільш захоплюючим елементом зустрічі стало проведення симуляційної гри, метою якої було програвання реальної ситуації з життя громади. Кожному учаснику випала окрема роль, якої потрібно було дотримуватися протягом гри. У нашій імпровізованій громаді були присутні голова громади, члени молодіжної ради поліцейський офіцер громади, журналіст, депутат, представник бізнесу, начальник фінансового відділу та жителі громади. Для кожного з учасників було вигадане завдання та проблеми, з якою потрібно було виступити на імпровізованому круглому столі. Після завершення обговорення, Сергій Ткаченко підвів підсумок зустрічі та зазначив, що голос молоді в громаді має бути почутий та не проігнорований. А для цього функціонують так звані «інструменти участі», про які розповіли експерти програми #DOBRE. Також нашу молодь ознайомили із Бюджетом для громадян та можливостями Бюджету участі.

Наприкінці гри  всі присутні отримали інформаційні буклети про Бюджет участі та Бюджет для громадян, а також приємним сюрпризом стали подарунки від команди #DOBRE у вигляді рюкзачків із креативною емблемою "Молодіжні крила" та флікерами.

Висловлюємо щиру вдячність всім присутнім на заході та нашим представникам програми #DOBRE за чудові емоції та натхнення. Сподіваємося на подальшу співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь