A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І-ГО (ЗОНАЛЬНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»

Дата: 25.02.2021 15:59
Кількість переглядів: 456

Фото без описуУ всі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, яка несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самовідданості в ім’я високої ідеї.

Тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців, найбільші скарби – душевність, людяність, порядність.

 

25 лютого 2021 року на  базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна  гімназія»» проходило урочисте нагородження переможців І (зонального) етапу Всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2021» у номінаціях: «Українська мова та література» і «Математика».

Конкурс був нелегким, адже проходив  він в онлай - режимі.  Наші учасниці під час конкурсних випробувань мали можливість продемонструвати на високому рівні володіння сучасними освітніми технологіями та нові підходи до викладання навчального предмету.

За підсумками набраних балів, відповідно до протоколів  журі, розпорядження селищного голови  від 08.02.2021 № 26 «Про підсумки першого (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року -2021» визначено переможців.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради Оксана ДУНДУК привітала учасників з перемогою та  вручила сертифікати.

 

 В номінації «Математика»:

переможець ( І місце) САВЧЕНКО Ольга, вчитель КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» нагороджена сертифікатом в розмірі - 3000 грн.;

 лауреат (ІІ місце) ПЕРЕДРІЙ Дар`я, вчитель КЗ «Маломихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»  нагороджена сертифікатом в розмірі 2000 грн.

 В номінації «Українська мова та література» вчитель «КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» ФІЛАТКІНА Юлія стала лауреатом (ІІ місце), нагороджена сертифікатом в розмірі – 2000 грн.

 

Бажаємо всім учасникам конкурсу міцного здоров’я, творчого натхнення та професійного розвитку.

 

Щиро дякуємо педагогічному та учнівському колективам КЗ «Веселівська района різнопрофільна гімназія» за підготовку та проведення свята.

 

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь