A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вітання селищного голови Петра Кіяшка зі святом, з 5-тою річницею створення Веселівської селищної територіальної громади!

Дата: 16.10.2020 08:27
Кількість переглядів: 580

Фото без описуШановні мешканці Веселівської громади!

У 2020 році Веселівська селищна територіальна громада святкує перший ювілей.

Наша громада вже має свою історію. Пройдений за цей час шлях та результати роботи дають можливість нам стверджувати про правильність обраного напрямку.

           З чого ж починалось створення об’єднаної територіальної громади?

      Початок 2015 року, Закон України "Про добровільне об’єднання громад", методика формування громад і все. Жодного підзаконного документу, жодних роз’яснень, жодних рекомендацій.

     Особисто для мене це було щось невідоме і не тільки для мене. Зараз згадуються численні наради райдержадміністрації, запальні промови сільських голів та деяких депутатів районної ради: «Навіщо це нам? Вся Україна так живе, нехай інші це зроблять». А далі працювали на щоденних ранкових нарадах, вивчали закони, сперечалися та шукали правильні рішення.

      Ми створили робочу групу, яка почала працювати в населених пунктах, з депутатами сільських рад, з депутатами Веселівської селищної ради.

          Результатом кропіткої роботи стало рішення сесії Верховної Ради, яким 5 вересня 2015 року була створена Веселівська селищна територіальна громада.

          Зараз все більше переконуємось у тому, що це був момент прийняття важливого рішення – визначення подальшого курсу, яким зараз йде наша громада, наші населені пункти.

           Ми подолали складний процес формування громади, як такої, у плані вміти жити разом, планувати бюджет, створювати структуру, забезпечувати соціальні блага та суспільні потреби, створювати комфортні умови проживання і зростати разом.

Тож, шановні веселівці, я щиро вітаю Вас зі святом, з 5-тою річницею створення Веселівської селищної територіальної громади!

Це ювілей єднання минулого, сьогодення та майбутнього, єднання 9-ти, а зараз вже 11-ти населених пунктів в єдину родину.

Нажаль, у цьому році, у зв'язку із загостренням пандемії COVID-19 нам довелося перенести святкування Дня громади на 16-18 жовтня.

Я вдячний кожному, хто підтримує нас, кожному жителю громади. Адже разом з Вами ми творимо історію своєї території. Кожен з нас, своєю наполегливою працею, своїм талантом, розумом та ініціативою дбає і вболіває за своє село, за свою малу батьківщину.

Шановні мешканці Веселівської громади, я впевнений, що ми зробили правильно і стали на правильний шлях. Тоді, у 2015 році, ми не побоялися і разом увійшли в перший вагон потягу децентралізації, отримавши можливості для розвитку і зростання нашої громади.

Тож нехай успіх супроводжує вас в праці, навчанні! Нехай здійснюються ваші мрії і бажання! Нехай вистачає наснаги для звершення здобутків в і’мя нашої незалежної держави та рідного краю!

                                                                   Разом ми сила!

ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!

З повагою  селищний голова  Петро Кіяшко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь