A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Виклик, якого не можна не прийняти

Дата: 14.09.2020 15:29
Кількість переглядів: 382

Фото без опису1 вересня учні КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів повернулися за шкільні парти. Однак новий навчальний рік розпочався в умовах адаптивного карантину, а це означає, що в процесі навчання відбулося чимало змін.

 

На педагогічній раді був затверджений та заздалегідь доведений до батьків та учнів порядок організації освітнього процесу. Закуплено необхідну кількість масок для персоналу закладу, безконтактний термометр, дезінфікуючі засоби, антисептики, рідке миловстановлено урни для використаних масок, на входах  організовані місця для обробки рук.

Розроблено маршрути руху здобувачів освіти та складено графік, за яким відбувається допуск дітей до школи. Вхід до головного корпусу здійснюється за 4 напрямками, що дозволяє розмежувати зони переміщення різних вікових категорій здобувачів освіти.

  Визначено чергових вчителів, які слідкують за дотриманням соціальної дистанції, одяганням масок  учнями 5-11 класів при вході до будівлі, недопущенням сторонніх осіб.

Незважаючи на всі обмеження та нововведення, свято Першого дзвоника відбулося. Він урочисто пролунав і для 42 першокласників, запрошуючи їх на перший в житті урок, і для 30 одинадцятикласників, сповістивши про початок відліку останнього року навчання у школі, і для всіх учнів нашої школи, які так скучили за звичайним уроком.

В школі адаптовано освітній процес до умов епідемії COVID-19: за можливості проводяться ранкові зустрічі, уроки, заняття гуртків, факультативів на свіжому повітрі. Для цього активно використовуються зелені класи, спортивні та ігрові майданчики, подвіря школи.

Відбулися зміни і у шкільній їдальні. Харчування організовано за графіком. Замовити обід для учнів  середньої та старшої ланки можна вранці. Відповідно до вимог, столи розставлено на відстані 1,5м, за столом 4 учні.

За два тижні навчання відбулося дуже багато виховних заходів. Перший урок був для учнів 1-х, 11-го класів, проведено класні зустрічі, арт-пікніки, години спілкування.

З 7 вересня стартував Тиждень здорового способу життя. Класні керівники проводили різноманітні спортивні  заходи, бесідиНаші наймолодші школярі на подвірї школи робили ранкові руханки. А вчителі фізичного виховання проводили турнір з волейболу та спартакіаду.

  Звичайно, виникало і виникає  багато питань щодо навчання в умовах карантину, але ми намагаємося вирішити їх разом, залучаючи керівництво, батьків, спонсорів.

Адміністрація КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь