A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вітання людей поважного віку від комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради

Дата: 29.09.2016 16:57
Кількість переглядів: 664

Фото без описуСтарість – така ж частина життя, як і молодість, як дитинство. Вона неминуча, і саме так її потрібно сприймати, знаходячи  для  себе джерело оптимізму, живучи в гармонії зі своїм віком, радіючи кожному прожитому дню. Людська доля. У  кожного вона своя: комусь усміхнулася більше, комусь - менше. Однією із найбільших проблем людей похилого віку є одинокість та потреба в сторонній допомозі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. 

 

 

 

     З нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку організовано свято  центром соціальних послуг спільно з  районною ветеранською організацією та під патронатом селищної ради.                                                                                   

        29 вересня для громадян похилого віку аматори селищного будинку культури підготували вогник.

     Турбота про людей похилого віку займає центральне місце в діяльності установ соціального захисту населення нашого селища.

     Центр соціальних послуг опікується громадянами похилого віку, допомагаючи їм як фізично та духовно.

    Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі особи похилого віку, чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму, а також відбудували країну. Цього не маємо забувати.

       До гостей з вітальним словом звернувся голова селищної ради Кіяшко Петро Миколайович , голова районної ветеранської організації Орел Василь Павлович, а також Масліч  Володимир  Михайлович та побажали пенсіонерам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та злагоди і довгих років життя.Фото без опису

    Приємним сюрпризом для людей поважного віку селища було вручення подарунків, вдячності і побажання приємних теплих слів. 

Ветерани згадували свою молодість – як працювали, коли на роботу та з роботи завжди їхали з піснями, хоч як би важко не було. Згадували різні випадки зі свого життя - і смішні і не дуже, самі співали пісень своєї молодості.

     Працівники центру соціальних послуг  бажають всім ветеранам та людям поважного віку міцного здоров’я, добра, щастя, радості, довголіття, миру та злагоди

 

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь