A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2016 16:15
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

29 вересня 2016 року відбулися урочисті заходи у Веселівському селищному будинку культури та дозвілля. З нагоди Дня працівників освіти, селищний голова Кіяшко П.М. звернувся до освітян громади та побажав усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у шляхетній і почесній праці під мирним небом України, і віримо: Україну не здолати! … Нехай освітянська нива поповниться новими вагомими здобутками, а всі ваші починання стають успішними в ім’я процвітання нашої громади!

 

 Цього року вперше започаткована щорічна педагогічна премія Веселівської селищної територіальної громади. Переможцям в шести номінаціях селищний голова П.М. Кіяшко та заступник голови комісії з присудження щорічної педагогічної премії Стогній Р.О. вручили сертифікати на отримання премії.Фото без опису

Педагогів району привітали  зі святом та вручили грамоти голова Веселіської  районної державної адміністрації Мігуля І.І., голова  Веселівської районної ради Цвіліховський О.Л.

Дундук О.С., начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради, привітала педагогів зі святом та висловила слова вдячності за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.  

Зі словами привітання звернулася до педагогів голова районної профспілки педагогічних працівників Нежурко Л.М., яка вручила грамоти та подарунки  за активну їх життєву позицію.Фото без опису

Висловлюємо слова безмежної подяки працівникам КЗ «Культурно-мистецький  центр», які  подарували нам, педагогам, незабутнє чудове свято.

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь