A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Представники Веселівської селищної територіальної громади взяли участь у Стратегічній нараді в м. Киів

Дата: 12.02.2018 16:01
Кількість переглядів: 675

Сьогодні в м. Київ відбулася Стратегічна зустріч щодо співпраці Рівний-Рівному у рамках робочої групи України-Комітет Регіонів ЄС. Зустріч відбулася за підтримки Програми  «U-LEAD з Європою».

Ініціатива Рівний-Рівному має на меті об’єднати представників місцевого та регіонального рівнів з країн ЄС та України аби сприяти обміну досвідом, розвитку спроможностей та розбудові партнерства. Стратегічна зустріч націлена на презентацію концепції та плану дій, знайомство з учасниками ініціативи та попереднє обговорення зустрічі партнерів, яка пройде у Брюсселі 8 березня.

На зустрічі були присутні: перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, директор Програми «U-LEAD з Європою» Бастіан Файгель, перший секретар, Представництво Європейського Союзу в Україні Бенедикт Херманн, заступник директора Програми  «U-LEAD з Європою», керівник відділу регіональної співпраці Андрей Хорват та представники об’єднаних територіальних громад. Нашу громаду  представляли селищний голова Петро Кіяшко та заступник селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій Олексій Дяченко. В результаті зустрічі відбулося підписання Меморандумів про співпрацю. У ході зустрічі також були розглянуті та обговорені   ідеї та методології першого проекту, адміністративні питання, логістика, загальні формати колегіальної співпраці тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь