A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Танцювальна студія "Атмосфера" взяла участь у щорічному міжнародному фестивалі України «МИСТЕЦТВО І МОРЕ БЕЗ КОРДОНІВ» - 2019 в м. Бердянськ

Дата: 10.07.2019 17:00
Кількість переглядів: 632

Фото без описуЗ 30 червня  по  02 липня 2019 року відбувся  щорічний наймасштабніший фестиваль України «МИСТЕЦТВО І МОРЕ БЕЗ КОРДОНІВ» - 2019, який пройшов на березі теплого Азовського моря в гостинному місті Бердянську!

 Організатори:

 - Асоціація естрадних діячів України;

 - Департамент культури і туризму міста Бердянськ;

 - Міський Палац Культури ім.  Т.Г. Шевченка;

 - Всеукраїнське об'єднання хореографів;

 - Оргкомітет всеукраїнських та міжнародних фестивалів мистецтв «ELENA-FESTIVAL».

  Цього року  участь у конкурсі взяла танцювальна студія «Атмосфера», яка  представила на розгляд журі 16 своїх  кращих  номерів різних танцювальних жанрів та  різних вікових категорій: від самих маленьких (3-5р) до найстаршої групи (22+)  

Ввечері 30 червня відбулося урочисте відкриття фестивалю. Право відкрити щорічний фестиваль організаторами було надано  «Атмосфері».  Яскраво, весело, цікаво. Кожен колектив представив свою візитівку та мав змогу презентувати себе для інших учасників. В кінці заходу на всіх чекав видовищний салют.

 Міжнародний фестиваль «Мистецтво і море без кордонів-2019» цього року зібрав понад 800 учасників з п'яти областей України: Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Сумської, Черкаської  та  хореографічний колектив з Білорусі.

Виступи колективів оцінювало кваліфіковане журі. Оцінювання проходило у різних номінаціях та вікових групах. До складу журі входили:

Олена Павленко- викладач сучасного танцю «Модерн» спеціалізації «Класична хореографія» Харківського Вищого коледжу мистецтв;

Ганна Лазарева- балетмейстер народної та класичної хореографії при ХНУ ім. Каразіна;

Віталій Агафонов – викладач ХПНУ ім. Сковороди, хореограф – постановник телевізійних Проектів: «Майданс» (2,3 сезони), «Фабрика зірок», «Шанс», «Таврійські ігри»; співпраця з зірками: С.Лобода, В. Козловський, гурт «Алібі», «Віагра»;

Олександр Семененко – директор МПК ім.Т.Г. Шевченко.

Колективи у своїх виступах демонстрували знання та вміння у різних напрямках дитячої, сучасної, народної та класичної хореографії.

Діти демонстрували яскраві й емоційні виступи, мали змогу спілкуватися, познайомитися, здружитися та навчатися на прикладі один одного.
В рамках фестивалю були проведені майстер-клас для дітей від Віталія Агафонова та  Олени Павленко.
По закінченню конкурсного дня керівники мали змогу поспілкуватися за круглим столом з членами журі та отримали методичні поради  по створенню  хореографічних композицій та у роботі з дитячим колективом.

 

 Фестивальна програма проходила 6 днів, разом з Гала-концертом та днями розваг і відпочинку.  Діти мали змогу не тільки взяти участь у фестивалі, але й відпочити та оздоровитися на  березі Азовського моря. Повноцінне харчування, комфортне проживання, відпочинок біля моря, майстер – класи, прогулянки містом,  катання на кораблі.  Багато приємних спогадів, вражень та незабутніх емоцій!

Нагородження учасників відбувалося на Гала-концерті з кращих хореографічних номерів, представлених на фестивалі, серед яких були і номери танцювальної  студії «Атмосфера».  І ось настала хвилююча мить оголошення результатів виступів! Учасники затамувавши подих слухали ведучих та гучно реагували почувши назву свого колективу серед нагороджених.  В результаті танцювальна студія «Атмосфера» отримала:

 

І місце – вікова категорія 3-5 років;

І місце – вікова категорія 12-15 років;

І місце – вікова категорія 22+

 

ІІ місце -  вікова категорія 12-15 років;

 

ІІІ місце – вікова категорія 6-7 років;

ІІІ місце – вікова категорія 8-11 років;

ІІІ місце – змішана категорія;

ІІІ місце – вікова категорія 22+.


Учасників фестивалю було нагороджено  дипломами першого, другого і третього ступенів та дипломами учасників фестивалю, кубками, медалями, спеціальними призами.

 Бажаємо колективу та керівнику студії «Атмосфера» Ібатулліній Венері Амурівні натхнення, творчих успіхів, нових досягнень та  підкорення нових вершин.

Пишаємося тим,  що ми маємо таких талановитих дітей, професіонального хореографа, які мистецтвом танцюпрославляють нашу громаду за межами не тільки області, а й кордону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь