A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В добру путь – випускники!

Дата: 01.07.2019 11:48
Кількість переглядів: 556

Фото без опису        Ось і запалилося в ліцеї  ще одне сузір’я випускників. 27.06.2019р. ДНЗ «Веселівський ПАЛ» випустив в самостійне життя  - 32 учня. І тепер вони самостійно і наполегливо торуватимуть шлях до омріяного майбутнього, здобуваючи вищу освіту чи працюючи за обраним фахом. З теплими побажаннями та напутнім словом привітав своїх випускників директор ліцею Д.С.Артем. Розділити радість цієї події до нас завітали шановні гості: народний депутат України Валентиров С.В., голова ОТГ Кіяшко П.М., голова РДА Мігуля І.І. Гості презентували ліцею подарунки , а також привітали випускників з закінченням навчального закладу.

Наші учні неодноразово захищали честь ліцею на міських олімпіадах, виборювали право бути учасниками обласного туру, ставали призерами різних конкурсів та змагань. Кращі  серед них були відзначені подяками за проявлену старанність, виконання доручень під час практики та активну участь у громадському житті ліцею. А наші педагоги, майстри виробничого навчання  були мудрими творцями цих чудових миттєвостей. Це вони – розумні, творчі, гарні були поруч з ними всі ці роки. Зі словами вдячності  та найкращими побажаннями  випускники провели церемонію нагородження на їх честь, за їхню неоціненну працю і набуті ними знання. Всі претенденти на премію , безумовно гідні люди! І ми не можемо не відзначити їх заслуг перед ліцеєм і ними! Педпрацівникам була вручена премія Оскар за різними номінаціями.

  Мамине слово,батьківська порада завжди доречні і суттєві, а особливо тепер, коли прийшов нестримний час юності, і життя несе крилах самостійності та дорослості. Від імені батьків випускників привітала Тазмуліна О.С. – мати випускника 31 групи.

Відзвучали останні акорди випускного. Хай же світлим промінчиком любові, зорепадом добра і шани залишаться  спогади про першу зірочку перемоги , атестат та диплом з обраної професії, мрії і сподівання , що справдилися в стінах рідного ліцею.

                          Заступник директора з ВР О.В.Мачешина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь