A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Візит спеціалістів Веселівської селищної територіальної громади до Чернівецької області

Дата: 22.01.2019 16:57
Кількість переглядів: 913

З 13 по 16 січня тривав візит делегації Веселівської громади до Чернівецької області. Протягом 4 днів учасники відвідали Великокучурівську громаду, с. Вашківці та  м. Чернівці.


 За ці продуктивні дні знайомства з Чернівецькою областю увійшло багато цікавого та корисного. Найяскравіше запам'яталося свято Маланки (Переберія) у с. Вашківці та у м. Чернівці. Програма була насиченою. Кожного дня учасники знайомилися з різноманітними об’єктами культурної спадщини Буковини, серед яких Чернівецький національний педагогічний університет ім. Юрія Федьковича, який був резиденцією митрополитів Буковини та Далмації і належить до культурної спадщини ЮНЕСКО. Також делегація побувала у  Чернівецькому Скансені (музеї під відкритим небом), мистецько-меморіальному музеї-садибі Івана Миколайчука (с. Чортория), відвідала Чернівецьку філію ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яка  спеціалізується на виробництві кабельної продукції для автомобілів Volkswagen та експортується  на три заводи Volkswagen-груп у Німеччині. Відвідали виставу  «Вечори на хуторі біля Диканьки» у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської, наприкінці якої стали свідками зворушливого зізнання у коханні.

Практичним досвідом роботи з учасниками візиту ділилися спеціалісти Великокучурівської громади. Під час цього візиту члени делегації нашої громади  не лише роздивлялись та розпитували, а й радилися з різних питань та розповідали про напрацювання Веселівської громади.

Такі візити залишають не тільки незабутні враження, а й надають практичне уявлення про організацію роботи громад, надихають на створення та реалізацію власних соціальних проектів для розвитку свого краю.

 Веселівська громада щиро дякує голові Великокучурівської громади Василю Мірчовичу Тодеренчуку та його команді за теплу зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь