A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Представники Веселівської громади взяли участь в урочистостях з нагоди 100- річчя створення добровільної пожежної охорони в гміні Котунь (Польща)

Дата: 18.06.2018 13:36
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

В рамках міжнародної співпраці Веселівської громади та гміни Котунь (Польща), селищний голова П.М.Кіяшко,  начальник Веселівського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області  О. Баша, директор Веселівського КП "Водоканал" та спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Веселівської селищної ради  І.Василів, на початку червня взяли участь в  урочистостях з нагоди 100 - річчя створення добровільної пожежної охорони в гміні Котунь.

 У програмі заходу відбувся  молебен в костьолі св. Антонія,  показ пожежної техніки, урочиста хода.

До ходи долучилися й ветерани - добровольці пожежної служби, які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем, а також й  молоде покоління,  яке навчається при пожежних частинах.  Багато хто з ветеранів і досі працює з молоддю, передає вихованцям свій безцінний професійний досвід. І як показує час, саме у такій тісній співпраці різних поколінь  полягає успіх виховання професійних рятувальників.  Присутні мали змогу подивитися на  пожежні машини, від найстаріших до найсучасніших видів, які було представлено на виставці. 

Як діти, так і дорослі зацікавлено знайомились із матеріально-технічною базою рятувальників, сучасним обладнанням, яке вони використовують у різних екстремальних ситуаціях.

Зробити невеликий екскурс в історію пожежної служби можна було відвідавши музей пожежної охорони в Котуні. Також при добровільній пожежній частині  створено духовий оркестр, який  створював святкову атмосферу та радував   всіх присутніх  своїми  музичними композиціями.

 Для надійного протипожежного захисту сільської місцевості не вистачає пожежних команд. За для цієї мети й створюються добровільні пожежні дружини. В Веселівській громаді також нещодавно створені добровільні пожежні дружини.   

Дні перебування в польській гміні були дуже насиченими, цікавими  та корисними.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь