A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Короткометражка Веселівської ОТГ боротиметься за перемогу на міжнародному кінофестивалі

Дата: 06.06.2018 15:07
Кількість переглядів: 982

Короткометражний фільм «Добре серце почує» увійшов до фіналу ІІ Міжнародного кінофестивалю "БРУКІВКА". Авторами цього фільму є мешканці Веселівської ОТГ: сценарист – представник молодіжного хабу Олена Дмитерко;  головний режисер – Руслан Ткаченко;  постановник фільму та режисер відповідальний за роботу з акторами – педагог-організатор КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Оксана Лісовенко; автор музики – керівник гуртка «Вокально-інструментальний ансамбль» ПКЗ «БДЮТ» Валерій Шаповалов;  продюсер – Веселівська селищна рада. Ролі виконували: Данило Ступін, Олександра Краснікова, Богдан Овраменко, Ернест Єгізарян, а також учні 5,6,7,8 класів КЗ «Веселівська ЗОШ № 2».

        Те, що авторитетне журі високо оцінило короткометражку «Добре серце почує» і включило фільм Веселівської ОТГ до списку фіналістів – це неймовірний успіх! Це величезний крок вперед. Усього на адресу кінофестивалю «Бруківка» було надіслано більше, ніж 3200 робіт із 120 країн світу. Серед учасників фестивалю такі відомі режисери як Нікола Поліч, Омар Севінг,  Ерік Скотт Уілльямсон,  Петр Берон,  Адольфо Шрейрер,  Артемій Кірсанов, Олександра Бровченко, Сергій Дзюба, Влада Сєнькова, Сергій Пудіч, відомий український композитор Олександр Шимко та інші. Приємно, що Веселівська ОТГ також у фіналі і ми матимемо змогу поспілкуватися із такими відомими та досвідченими діячами кіномистецтва. Мабуть, ми перша ОТГ в Україні, яка прийматиме участь у міжнародному кінофестивалі із власним фільмом.

      Успіх короткометражки «Добре серце почує» - це заслуга усієї нашої дружньої команди, людей, які горять креативними ідеями, які хочуть змінювати країну та суспільство на краще. Людей розумних, талановитих, наполегливих. Крім того, хочеться висловити окрему подяку Веселівській селищній раді за підтримку молодіжних ініціатив та директору КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Людмилі Миколаївні Нестеренко за підтримку нашої благородної ідеї та сприяння  у проведенні зйомок на базі цього навчального закладу.  

                                                                            Олена Дмитерко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь