A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Подяка за здійснення мрії дітей

Дата: 23.04.2018 20:12
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

11 квітня у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Це  проект, який розпочав своє існування у 2013 році, ми змогли реалізувати тільки зараз.

Спочатку розробили проект для участі у конкурсі «Ми- це місто» (МК «Запоріжсталь»). Отримані 50 тис. грн. були направлені на вивезення сміттєзвалища та встановлення огорожі. Перемога у конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування «Спортивний гарт Веселівщини» надала змогу згуртувати громаду селища, завдяки злагодженій роботі ми підготували котлован та завезли більше 700 т. щебеню. Хочемо зазначити, що всі роботи по будівництву котловану були виконані  підприємствами селища за підтримки фермерських господарств. І тільки у 2017 році мали змогу розпочати проект «Улаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям». На реалізацію проекту було виділено кошти з Державного фонду регіонального розвитку  587,520 грн., 167,780 грн. нашої громади, 30 тис. грн. – спонсорських внесків.

Нарешті мрія дітей здійснилась. Право перерізати стрічку, за рішенням колективу, було надано голові Веселівської селищної ради П.М. Кіяшку та кращому футболісту року, учню 7 класу Овсянку Олегу. І чудовий майданчик з якісним штучним покриттям розпочав своє життя. Колектив школи дякує голові Веселівської селищної ради П.М.Кіяшку, народному депутату С.В. Валентирову, заступникам голови селищної ради, депутатському корпусу, керівництву районної та обласної адміністрації, керівникам фермерських господарств, керівникам підприємств, працівникам "Солар-Парк", керівництву футбольних клубів, ТОВ «Будівельник 2000», ГО «Веселе 2007»,  ДНЗ «Веселівський ПАЛ»,  випускникам школи, батькам, педагогам, учням, всім небайдужим людям, які турбуються про здоров `я дітей.

Колектив школи № 2



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь