A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Урочистий мітинг до Дня Перемоги відбувся учора у Веселому

Дата: 10.05.2017 15:17
Кількість переглядів: 1072

Фото без опису9 травня, у День 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селищі на центральному меморіалі відбувся мітинг-реквієм за участі ветеранів, учасників та дітей Другої світової війни, представників районних органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, учасників АТО, громадських організацій, навчальних закладів та громадськості.

Святкова хода до меморіалу розпочалася о 10-ій ранку від районної адміністративної будівлі. Очолювали колону військовослужбовці, які несли гірлянду пам'яті. Дали йшли представники влади, організації і навчальні заклади. Цього року багато веселівців прийшли на урочистості з портретами своїх близьких та рідних, які були учасниками бойових дій: батьків, дідів та прадідів. Така акція пам’яті була організована за ініціативою районної організації ветеранів.

Під час мітингу до присутніх звернулося керівництво громади, району, війсккомату та ветеранської організації. Всі вони дякували ветеранам Другої світової війни за їх подвиги на фронті та в тилу, за Велику Перемогу і подароване нам мирне сьогодення.

Пам’ять про жертви Другої світової війни учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання, потім поклали квіти та вінки до братської могили, пам’ятника та обеліску.

Завершився захід життєстверджуючими словами молодого покоління (учні різнопрофільної гімназії), які вручили квіти ветеранам.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь