A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зміцнення демократичного врядування

Дата: 19.12.2017 09:12
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

15 грудня 2017 року завершився перший етап проекту Зміцнення демократичного врядування. Упродовж місяця наші учасники й учасниці - представники 10 ОТГ Запорізької області - натхненно працювали на тренінгах у Запоріжжі. Програма кожного заняття була настільки насиченою, що ми навіть трохи сумнівалися: чи встигнемо розглянути найважливіші питання, чи впораємось із запланованим, чи не занадто амбітну ціль ми собі поставили.

Адже всього за шість зустрічей ми хотіли розказати про розвиток громадянського суспільства та бюджети громадської участі, про взаємодію з зацікавленими сторонами та налагодження ефективної комунікації, про конкуретноспроможність громад та управління проектами розвитку. Розуміючи, що за кожною з цих тем можна і варто читати окремі курси, ми прагнули надати нашим учасникам якомога більше корисної інформації та практичних підказок, що допоможуть їм успішно розробити свої перші проекти.

Щиро дякуємо нашим тренерам Гюнель Бабакішієвій та Миколі Колодяжному  за змістовні та цікаві зустрічі, за натхнення та мотивацію наших учасників. Особлива подяка за роботу на тренінгах і постійний консультаційний супровід нашому експертові Віталій Лисенко. Дякуємо Inna Stashchuk за інформаційну роботу, Наташа Бут за допомогу в вирішенні фінансових питань і Виктория Агентаева за те, що цей проект став можливим у межах роботи ЗММГО СТЕП.

А найбільша подяка наразі - нашим учасникам та учасницям: Хаванов, Інна Мельник, Наталія МаслюкОксана ВолошинаНаталя Пилипенко (Веселівська ОТГ), Людмила ШилоMargarita MistyukLyubov ZarudenskayaІра СадженицаСергій Світличний, Оля Савицькая, Анжела Полтавець, Ганна ДобриянКатя МухаІрина ГрицикАлександр ІшутіновОлексій ЗюзінКостянтин ОвсянніковОлексій ГоловатийЛюбовь БандеНаташа ЗахарченкоІрина Ковтун, Сергій Зіборов, Андрій Шиян, Ольга Бєлоус. За ваші зацікавленість і завжди позитивний настрій, бажання до навчання та співпрацю, чудові ідеї та віру в свої громади. Саме завдяки вам старт проекту можна вважати успішним! Невдовзі ми трішки позвітуємо про перші спостереження, висновки та результати проекту, а поки що просто бажаємо вам не розгубити своїх суперздібностей до наших наступних зустрічей. Успіхів вам (і нам) у всіх добрих справах! Далі буде.
---
Проект 
Зміцнення демократичного врядування реалізується ЗММГО "СТЕП" за фінансової підтримки National Endowment for Democracy.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь