A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Екскурсія до пожежно-рятувального підрозділу

Дата: 18.05.2017 09:08
Кількість переглядів: 799

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих.

Фото без опису

Адже у нинішній час діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти вірно. З початком літнього сезону особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дітей.

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної та профілактичної роботи до рятувальників Веселівського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області 17 травня 2017 року завітали на екскурсію діти з КДНЗ «Оленка» селищної ради.

Фото без описуПід час заходу співробітники Веселівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області продемонстрували спецтехніку та бойове спорядження вогнеборців району. Розповіли про роботу рятувальників служби порятунку «101», діти із захопленням цікавились пожежною технікою та спорядженням рятівників. Дуже важливо, щоб діти не лише знали правила безпеки, а й дотримувалися їх, саме тому пожежники-рятівники розповіли учням про наслідки надзвичайних подій, зокрема й про наслідки пожеж, які виникали через необережне поводження та пустощі дітей із вогнем особливо у цей літній період. Розповіли про основи безпеки у літній пожежонебезпечний період, перебуваючи на воді у літній період тощо. Щоб діти не забували правила безпеки, дотримання яких допоможе уникнути біди, їм вручили тематичні листівки та пам’ятки.

Фото без описуЛише такими спільними заходами ми зможемо донести до кожної дитини, до кожного учня та кожного мешканця нашого району важливість і необхідність дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у літній період.

На останок діти сфотографувалися біля пам`ятного знаку «Пожежникам-рятівникам» та «Ліквідаторам Чорнобильської катастрофи» а також біля пожежного автомобіля.

 

 

 

    Олександр Баша,

начальник Веселівського районного сектору

ГУ ДСНС України у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь