A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Готуємось до жнив!

Дата: 27.06.2017 08:46
Кількість переглядів: 799

Фото без описуУ зв`язку з початком жнивної кампанії 2017 року рятувальники Веселівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області проводять рейдові перевірки сільськогосподарських підприємств Веселівського району та Веселівської селищної територіальної громади щодо протипожежного стану зернозбиральної та сільськогосподарської техніки та готовності господарств до збиральної компанії 2017р. Так 26 червня було перевірено протипожежний стан в ТОВ «Деметра» с. Новоолександрівка, СФГ «Руслан» с. Менчикури та ДП «ДГ «Широке» ДДСДС НААН» с. Широке.

Під час перевірок співробітники районного сектору звертали увагу на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками, стан готовності пристосованої техніки для цілей пожежогасіння, наявністю хлопавок та лопат, наявність відповідних посвідчень про проходження спеціального навчання у робітників які будуть задіяні на жнивах і .т.і.

Вході перевірки співробітники районного сектору провели додатковий протипожежний інструктаж з механізаторами та обслуговуючим персоналом с/г господарств щодо порядку нагляду за безпечною роботою основних систем та вузлів збиральної техніки, розповіли про порядок дій у разі виникнення пожежі, нагадали порядок користування первинними засобами пожежогасіння (сертифікованими вогнегасниками). Також з робітниками, які обслуговують зерноочисні машини та агрегати було проведено заняття щодо порядку обслуговування зерноочисних агрегатів та машин, дій у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних подій. На прикінці всіх заходів співробітники РС ГУ ДСНС вручали тематичні пам`ятки та інформаційні листівки з питань дотримання вимог пожежної безпеки під час проведення жнив.

Необхідно відзначити що керівництво с/г господарств нашого району та громади (голова СФГ «Руслан» Васьковський Р.А., директор ТОВ «Деметра» Слободянюк П.П., директор ДП «ДГ «Широке» ДДСДС НААН» Рудськой С.В.) відповідально ставляться до питань протипожежного захисту адже всі зернозбиральні агрегати, трактори та автомобілі забезпечені сертифікованим вогнегасниками згідно норм належності, відповідними хлопавками, лопатами, автомобілі забезпечені іскрогасниками, з працюючим персоналом, який буде задіяним у жнивах проведено протипожежний інструктаж, забезпечено готовність техніки пристосованої для цілей пожежогасіння (трактор з причіпною цистерною, трактор з плугом або з дискачем).

Веселівський районний сектор ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області звертається до керівників сільгосппідприємств та організацій, фермерів та власників приватних господарств району та громади з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки під час збирання зернових культур та зберіганні зібраного врожаю та сурово дотримуватись вимог правил пожежної безпеки. Не допустимо виникнення пожеж та збережемо врожаю зернових культур 2017 року.

 

Олександр Баша,

начальник Веселівського районного сектору

ГУ ДСНС України у Запорізькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь